5

Komentari (5)

Benz
Sto bi neki ovde rekli - visca barca #smecari
user1629277746
Dovode igrače a ne mogu ih ni registrovat
MaDaj
Opet profesor mora da daje lekciju. Klub i igrač su napravili dogovor da klub plaća igrača za odredjeni % manje tokom turbulentnih mjeseci pendemije. % koji nije placen će biti dodat na igračevu platu zadnjih par godina ugovora. Dakle prvih 2-3 godine dobiješ 50% a zadnjih 2-3 dobiješ 150%. Igrač je odlučio da želi da mijenja klub (ili šta već) klub se želi držati postignutog dogovora i plaćati igrača 50% sledece 2-3 godine jer toliko mu duguju. Igrač na drugu ruku želi da mu klub isplati cijeli izostanak odjednom. Dakle po dogovoru, može ili a- ostati i primati 150% ili B- otići i dobijati 50% duga (uz platu drugog kluba) P.S libo me racku i za de jonga i Barcu samo ste dosadili i Bogu i narodu sa polovnim informacijama…. P.S.S ovo 50% i 150% su samo date brojke da možete lakše razumjeti novinari
koraj
Ja mislio da je samo uprava ovog "kluba" blentava a haman ni navijaci ne zaostaju puno. Ljudi hoce svoje pare, zagarantovane ugovorom. Sta im nije jasno???
davide.azzurri
Joj ne lazi kvazinovinar
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.