12

Komentari (12)

seyof1
Hasane bolje ti je da si trazio Pjanketa dali bi ti ga za 10tak mil. a kasnije bi ga prodao za 50tak
Tz_Niko75
Nema sanse. Barcelona je njegov tim
YouTalkinToMe
Bayern doveo hernandeza za 80mil., onda ovaj mali vrjedi preko 100 mill. Ali vjerovatno neće ga prodati uprkos financijskoj situaciji jer nisu nedavno željeli prodati ni fatija za kojeg je united davao preko 100 mil. a i tada su bili u ovoj financijskoj dubiozi.
Bulle
Pa sama Barselona nema budućnost, raspala im se igra, klub tone finansijski...
emial766
Da prodaju mozda najboljeg igraca ove sezone i najperspektivnijeg?? Pa imaju drugih sto mogu da prodaju sto su na cijeni i to sa vecim platama.
StruCnjaK123321
Vidi ovog knjigovođe...
emial766
To jarane, izgleda taj sam?
Dasler
Realno, Barcelona ne bi trebala razmišljati puno. Ovakva ponuda se ne odbija pogotovo jer je klub prezadužen, a realno, imaju dosta dobrih igrača u veznom redu.
Sanagoal
Mali je budućnost Barcelone, prije će prodati Grizmana i Messija nego njega.
zajid08
Ja ali za njih nece dobit pare
Dasler
Obzirom na finansijsku situaciju u Barceloni koja nije bila nikada gora, De Jong bi se trebao zapitati dobro (ukoliko ima istine u glasini oko ovog tranfera), jer bi otišao u stabilniji klub, koji posluje bez dugova, redovno isplaćuje plate. gdje bi također bio standardan, ne bi strahovao u budućnosti opet hoće li Barcelona izvući Bayerna kao protivnika :) A da ne govorim stanju na tabeli, očajnoj igri Barcelone itd.
Sanska_Prangija
Barselonalno, real ne bi trebao razmišljati puno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.