7

Komentari (7)

Husrefbeg22
De Jong je bolji igrac od Pjanica. Ono sto je Pjanic odigrao u Barceloni = katastrofa. Ni dvije sekunde loptu nije zadrzavao vec bi je sutnuo bilo gdje samo da je se kurtalise.
BaboBih
Pjanic u Barci odigrao mozda 4 sekunde i ti pricas nesta
ubnt2
Hej moj Bože, dragi Holanđani, kako oni sebe vole, tako ste i Kumana podržavali, hebo vas on, odveo Barcu u Europa League, Pjani ni minute nije davao roktajući Holandez.Ovog sad podržavate, platiš ga 86 miliona, plata mu raste iz sezone u sezonu (ova sad će ga krasiti 20 miliona) a Barci nije donio jednog trofeja, nije bio dirigent veznog za one pare.Nije ni sad, sad kad je u najboljim godinama, više diriguje veznim redom mali Gavi i Pedri, kakav ovaj, propo ko žeton na fliperu, na važnim utakmicama pogubi se, njegova mrtva dodavanja, i hajde što pogriješi u dodavanju (čovjek bi rekao forsira duge lopte, nekad prolazi, nekad ne).Taj stalno griješi u dodavanju prvom do sebe.Umišlja da je Modrić. ćibe, ti si samo za Ajaxa!
BaboBih
Pa jel on dosao u Barcu i naredio da mu se to plati? Ima ugovor? I sad Barca ukenjala sebi klub.. i de sad da De Jong, Pjanic i drugi de neka smanje plate da mogu placati Lewu i druge igrace. Ma daj pa ko je tu lud
BaboBih
I opet ti kazem, on da hoda samo po terenu i cacka nos.. nije on kriv sto su mu dali taj ugovor i te pare. Jel on ima kontrakt gdje pise ako ne igra dobro da mu se treba smanjiti plata? Mislim da nema, zasto onda on i drugi da smanjuju sebi plate da dođe novi igrac da zarađuje neke lude cifre. Pa nije budala
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.