Frizerski salon Mićo i Lunar Gato u polufinalu

Mininoogmetna liga Široki Brijeg

Frizerski salon Mićo i Lunar Gato u polufinalu

Adnan Beganović

U vikendu iza nas na terenima SC Mandić odigrani su susreti 7. kola Karlovačko Mininogometne lige Široki Brijeg, a poznata su i dva polufinalista doigravanja.

U polufinale su se plasirali Frizerski salon Mićo, te Lunar Gato, a zanimljivo je da niti jedna od ove dvije ekipe u posljednjem kolu regularnog dijela sezone nije upisala pobjede.

Frizerski Salon Mićo pretrpio je poraz u duelu sa Print Grupom (5:3), dok je Lunar Gato remizirao sa ekipom Tricolori - Kavana kod Duje (7:7). 

Ekipa Mikra Matić slavila je protiv ekipe Moja mater te traži rezultatom 3:2. Dva pogotka za pobjedničku ekipu postigao je Stojanović, dok se u listu strijelaca upisao i Hrkać, dok su za poražene pogađali Crnjac i Karačić.

U duelu Sexta Feira i Dalas Uniteda nije bilo pobjednika. Susret je okončan rezultatom 2:2, a pogotke za Sextu su postigli Ivan i Darko Ćavar, dok su za Dalas strijelci bili Badalić i Kvesić.

Frizerski salon Mićo i Lunar Gato idu izravno u polufinale, Print Grupa i Mikra Matic čekaju svoje protivnike u četvrtfinalu. U subotu 30. aprila 2016. godine svoje utakmice za ulazak u četvrtfinale odigrat će Moja mater te traži – Sexta Feira, te Dalas United – Tricolori/ Kavana kod Duje

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi