Klubovi razočarani trenutnim stanjem, čeka se Skupština

Burno u FS KS, Kulovac podnio ostavku: Nemam više snage, treba doći nova 'energija'

4

Komentari (4)

Sve lopovi i banditi u savezu. Uhl****li se i ne napuštaju funkcije. Samo otiđite do saveza i ako nađete neko novo lice i čovjeka iz fudbala odmah me raskrižite. I Galib je godinama tu. Postavlja svoje ljude ispred saveza u reprezentacije. Nema mladih snaga željnih dokazivanja. Nema ljudi iz fudbala. Samo goli interes. Fuj.
Brazuka
rabodimis
Uvalili se uhlje*i a ovi sto treba da su na njihovom mjestu ne znaju bit go*na ko colpe i njemu slicni.. colpa poznaje sve i jednog razbojnika u drzavi, namazan svim kafanskim kvarnim politikama.. sta ce mu nakav bivsi fudbaler tal kvarit.. hinjavi smrad, samo ga policijom il puskom neko moze otjerat sa tako profitabilne pozicije.. on podrzava sve sto njemu donosi pare i svako moze racunat na njega ako plati.. profesionalna glista...
rabodimis
E cuj colpa predsjednik FSKS.. XD Jadni mi kakvi su nas klosari zajahali..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.