FSS osudio napad na Ljajića

FSS osudio napad na Ljajića

Fudbalski savez Srbije je na današnjoj sjednici, koja je zakazana povodom napada Dellija Rossia na Adema Lajića, pružio punu podršku svom reprezentativcu.  

Nemila scena koja je viđena sinoć na stadionu Fiorentine, kada je Delio Rossi nasrnuo na Adema Ljajića, izazvala je i zvaničnu reakciju Fudbalskog saveza Srbije, javljaju Sportske.net.

 

"Fudbalski savez Srbije najoštrije osuđuje sinoć viđene scene na utakmici italijanskog prvenstva između Fiorentine i Novare, kada je u 32. minutu trener domaće ekipe Delio Rossi fizički nasrnuo i zadao veći broj udaraca igraču svoje ekipe i reprezentativcu Srbije Ademu Ljajiću" stoji u saopštenju koje je izdao FSS.

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Poznato je da je veliki broj igrača koji je karijeru počeo u Srbiji nastavio da se fudablski usavršava u redovima Fiorentine. S tim u vezi, FSS je poručio da se nada da će tako ostati i u budućnosti i da jedna nemila scena neće pokvariti dobre odnose sa italijanskom ekipom, prenosi portal Sportske.net.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.