23

Komentari (23)

MLADOST
Ja navijača i govana, furaju se ko oni naci ili šta li već, a smetljari nema večih. Što drastičnije kazne od UEFE, a ovih 6:0 im je pride. Neshvatljivo je koliki debil moraš biti pa veličati ono čega se čitav svijet stidi.
87618
Vidis Mirso, dobro primjecujes, Hrvati su najgori , pa onda svi ostali , nema veze sta urade , sto ti je zavist i ljubomora , pa iz toga proizidje mrznja , Mirso Mirso ....na lijekove jarane
87618
Ma .ebo Bugare , ovi ovamo sa zapadne strane su nama trn u oku, jeli tako Dobojlija ? hahahah
pipun
vi majorizirani nemozete bez nas i nasih portala!? I onda kad vas provociramo onda se bunite. ****ga mene neces nikad vidjet na nekom HR portalu zato sto me zaboli cundara za HR à vidis Ti si tu:)))))
87618
Pipune , a ciji NAS ili ti VAS portal , otkud znas ko sam ja , mozda sam samo realniji nego pojedinci ,a izmedju ostalog bolje da ima i razlike , na sto bi licili da smo svi isti , ebaji ga
pipun
Nas (BiH) nisi sigurno jer kako komentarises niti si nas à pogotovo nisi realan tako da.... sto Ti kazes ebaji ga bas tako.
87618
Pa eto realno bi bilo po tebi da svi u BiH mrze Hrvate i da ih svi nazivaju ustasama , i da psuju Prosineckom prije tekme , i da je on doso da razvali BH repku , i sto je najgore od toga , ogroman broj od ovih koji komentiraju nikad ni kokos ili macku na putu nisu sutnuli , a kamoli loptu , toliko da se samo zna ;))
pipun
Ja Ne znam dali si ti svjestan sta pises !? Jarane nadji negdje da Sam janazvao hrvate ustasama dogovorimo se preko admina da se nadjemo u ja te castim Gdje i sta hoces Ja cak ni skutore Ne nazivam ustasama jor to su posebna gamad cak ih ni u Hr nemogu. A Prosinecki se pokazao jao neznalica i normalno je damu treba ****t sve po spisku pogotovo sto radi Kako mi savez naredi po nacionalnoj osnovi tako da im svima mamu ****m.
87618
Nisam rekao za tebe , nego za pojedince koji pisu to , ali ti si se stavio u njihovu odbranu , a sto se ti ce mene , iz srca navijam za BiH repku , ali ako volis nekog ili nesto , nemoras da mrzis sve ostalo oko sebe , to je to
DolazakHrvata
Pipun ti si jedan obicni iskompleksirani idiot koji radi za nekog Hrvata za 20km dnevno pa si frustriran sto ti covjek daje novac kako bi ti mogo zivit, a ne seres na bakira i te idiote koji su vas i doveli na samo dno siromastva. Vi bosnje mi nikad necete bit jasne. Takva mrznja prema Hrvatima cak vise Hrvate mrzite nego bilo koga drugog ali ocito je to jer su ljudi bili 2. i 3. na svijetu i sto ti Zrinjski ima najvise trofeja u bih ligi. Ti mali pipunasti iskompleksiranji svinjašu budi dobar i budi skroman. Zahvali onima koji ti nahrane djecu i tebe. Smrdo jedan mali
vanzemaljac
Fudbal svakog vikenda dobije šamar u Širokom Brijegu itd.
AnijakManjo
Bugari ih furaju, a oni cigani hahahhahah
Honduras
Bugari su legende
Dobojlija
Bugari su ****a
burek_sa_mesom
Ništa bolji nisu tzv. "BHF" tako da treba prvo pomesti ispred svog dvorišta.
MehoS
Pometi ti u Hrvatskoj pa onda pametuj ovdje.
Mirso12123
Hrvatska je još gora
mer12
kakve rasisticke ispade je imao BHf, ovako divljalju i Rvati i cijela Evropi se gade
Dobojlija
Treba pomesti u kolindinoj fekalijskoj sve one uje I tebe zajedno s njima
Turgut2
Bugari grdje rase nema
mer12
haris.ze1
pipun
Skutori su amateri za ove firgose
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.