Fudbal je više od igre: Žuti zid na navjerovatan način odao poštovanje Nevenu Subotiću

Da se čovjek naježi

Fudbal je više od igre: Žuti zid na navjerovatan način odao poštovanje Nevenu Subotiću

Endin Čaušević

Borussia Dortmund je proteklog vikenda na svom terenu deklasirala Union Berlin sa 5:0 u meču 20. kola Bundeslige.

Dortmund je nastavio sa sjajnim igrama u 2020. godini, a ponovo je blistao i Erling Haaland koji je zabio dva gola. Union Berlin je pokušao pružiti što bolji otpor, ali jednostavno nisu imali šansi protiv raspoloženog Dortmunda.

Nakon utakmice u centru pažnje našao se defanzivac gostujućeg tima Neven Subotić koji je nekada s dosta uspjeha igrao u Dortmundu. Navijači Borussije to znaju da cijene, te su to dokazali u subotu.

Žuti zid je nakon utakmice odao veliko poštovanje Subotiću, te su mu pokazali koliko cijene ono što je dao ovom klubu. Subotić je u početku bio iznenađen kada su ga navijači dozivali, a kada je otišao do kultne tribine nastala je ludnica.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Subotić je u Dortmund stigao na ljeto 2008. godine i punih devet godina je bio član ovog kluba.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kimi.R.
Eh ovo su navijači i ljudi koji vole svoj klub a vole igrače koji su nekada nešto značili tom istom klubu. Ne navijam za Borussiju Dortmund ali ovakvo poštovanje koje su pokazali za svog nekadašnjeg igrača je za svaku pohvalu. Fakat svaka čast BVB
17 1
nijepoznat
Ljubimac navijaca
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti