Fudbaler Atalante mirno poručuje: Uvjeren sam da ćemo proći

Masiello nije previše razočaran

Fudbaler Atalante mirno poručuje: Uvjeren sam da ćemo proći

Fudbaler Atalante Andrea Masiello nije bio pretjerano razočaran nakon večerašnjeg remija sa Sarajevom.

Iako je Atalanta vodila sa 2:0, bordo tim je i sretno i spretno izvukao remi u Reggio Emiliji i tako stekao veliku priliku da napravi čudo i eliminiše Italijane iz Evropske lige.

"Utakmicu smo počeli dobro, igrali smo odlično a onda smo primili dva nesretna gola. Šta je tu je, moramo ostati mirni i strpljivi", rekao je stoper Atalante Masiello, te zaključio.

"Imamo jaku ekipu i uvjeren sam da ćemo proći dalje".

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Hoće li Masiello biti u pravu, ostaje da se vidi za sedam dana na Koševu. Možda ova njegova izjava posluži i kao dodatan motiv momcima Husrefa Musemića da naprave historijski podvig.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi