Magična odbrana Pavlovića od koje je počeo povratak Sarajeva

Heroj ekipe sa Koševa

Magična odbrana Pavlovića od koje je počeo povratak Sarajeva

Fudbaleri Sarajeva su ostvarili sjajan rezultat na gostovanju u Reggio Emiliji pošto su odigrali 2:2 sa Atalantom u prvom meču 2. pretkola Lige Evrope.

Ipak, nije izgledalo dobro za Sarajlije nakon prvog poluvremena. Vodila je Atalanta sa 2:0 i u potpunosti opravdavala ulogu favorita.

Nastavila je Atalanta kontrolisati tok susreta i u nastavku, a u 59. minuti su domaći imali priliku da stave tačku na susret sa Sarajevom.

Barrow je probio i centrirao loptu, a udarac prema golu Sarajeva je uputio Gosens. Iako su svi vidjeli loptu u golu Sarajeva, Pavlović je čudesno intervenisao nogom, pa je rezultato ostao 2:0.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Neduga nakon toga Sarajevo preko Handžića dolazi do 2:1, da konačnih 2:2 postavio Šišić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije