Fudbaler Borca čestitao Tataru poziv u reprezentaciju BiH

Lijep gest

Fudbaler Borca čestitao Tataru poziv u reprezentaciju BiH

E. Čaušević

Fudbaler Sarajeva, Benjamin Tatar, našao se na spisku Dušana Bajevića za utakmice reprezentacije BiH u baražu za EP i Ligi nacija.

Zmajevi će narednog mjeseca odigrati tri utakmice u sedam dana, ali sigurno da je najbitnija ona koja se igra 8. oktobra u Zenici protiv Sjeverne Irske u okviru polufinala baraža za EP.

Nakon toga slijede dva meča Lige nacija protiv Poljske i Holandije. Bajević šalje pozive igračima na koje će računati, a među njima je i Tatar koji igra zaista u odličnoj formi.

Čestitke za igrača Sarajeva već su počele pristizati, a oglasio se i fudbaler Borca, Almedin Ziljkić, koji je čestitao Tataru poziv u reprezentaciju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nek' je sa srećom poziv u repku brate", napisao je Ziljkić na Instagramu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoBijeli_exyu_sa
Sportista
3 0
Uranija
Ovaj Ziljkić je sličan našem bivšem igraču Damiru Kojaševiću... zna lopte igrati...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi