Fudbaler Celtica o tribinama Koševa: Iznenadili su me navijači, navijali su od prve do zadnje minute
Škotski prvak na Koševu slavio s 1:3

Govorio za SportSport.ba poslije utakmice

Fudbaler Celtica o tribinama Koševa: Iznenadili su me navijači, navijali su od prve do zadnje minute

A. Čaušević, foto: T. Hebib

Kiša nije uspjela pokvariti spetkal na Koševu. Sarajevo je odigralo dobar meč protiv Celtica, ali je na kraju izgubilo sa 1:3.

Tribine na najvećem bh. stadionu su bile poprilično ispunjene, a prema zvaničnim podacima meč je pratilo nešto manje od 25.000 gledaoca.

Okršaj bh. i škotskog prvaka za SportSport.ba komentarisao je veznjak Celtica, Ryan Christie.

"U prvom poluvremenu Sarajevu je išlo dobro, znali smo da su dobri iz prekida, u drugom poluvremnu smo stupili mi na scenu, postigli smo golove i sretni smo zbog toga", rekao je 24-godišnjak.

Reprezentativac Škotske je istakao i sjajnu podršku koju je imao Bordo tim te da je to otežalo posao njemu i saigračima.

"Iznenadili su me navijači, bila je neprijateljska atmosfera, od prve do posljednje minute, to nam je otežavalo stvari... Pokazali su se kao dobar tim kod kornera, faulova i kontra napada, imaju nekoliko brzih igrača, na to ćemo morati obratiti pažnju u revanšu..."

Na pitanje je li ga impresionirao neko od igrača Sarajeva izdvojio je Mersudina Ahmetovića.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Da, nekoliko njih me impersioniralo, ali izdvaja se napadač Ahmetović koji dobro ide na svaku loptu, ali kao što sam već rekao veoma su opasni iz prekida, agresivni su...", završio je Christie.

Revanš meč na Celtic parku igra se sljedeće srijede sa početkom u 20:45 po centralnoevropskom vremenu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Romanus
Ahmetovic zvijer stop jest jest
9 0
Valdore
Gospodine Ryan sad će KRKAN moron da te demantuje
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi