Fudbaler Cityja želi napustiti klub jer sebe ne vidi kao igrača koji sjedi na klupi

Veliki promašaj Guardiole

Fudbaler Cityja želi napustiti klub jer sebe ne vidi kao igrača koji sjedi na klupi

Portugalski reprezentativac Joao Cancelo veliki je promašaj Manchester Cityja prošlog ljeta. 

Trener Joep Guardiola polagao je velike nade u njega i Juventusu poslao Brazilca Danila kao i 37 miliona eura, ali sve je to palo u vodu jer Portugalac nije odigrao sezonu na nivou na kojem se pretpostavljamo da hoće.

Zato ga je Guardiola sve češće ostavljao na klupi i pružio mu šansu u samo 11 utakmica Premiershipa. To se očigledno ne sviđa Portugalcu koji, prema navodima Mundo Deportiva, želi napustiti ekipu u januaru jer sebe ne vidi kao igrača koji bi trebao sjediti na klupi.

Ranije se već špekulisalo o tome kako će on promijeniti sredinu i postati dio razmjene igrača između njegovog Cityja i Barcelone. Navodno Guardiola sada želi Nelsona Semeda i za njega bi bio spreman dati upravo Cancela. Kako se dalje prenosi, Cancelo bi odmah bio iskorišten od strane Barce i poslan u Inter kako bi Nerazzurri u suprotnom pravcu poslali Lautara Martineza.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Cancelo bi tako završio na Giuzeppe Meazza stadionu gdje je već igrao i to u sezoni 2017/18.

Iako ima svega 26 godina, ovaj desni bek je prethodno izmjenio dosta klubova. Osim za City, Juventus i Inter igrao je još za Benficu i Valenciju, a ovog ljeta bi mogao napraviti još jedan transfer.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

neddim
Nije ovo uopste promasaj.Guardiola je dao Danila koji je smece za njega,bas dobar poso uradili.A drugo je sto on sjedi na klupj..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi