Fudbaler Eibara otkrio šta Messi pije prije utakmice

Keko se odlučio ušunjati u svlačionicu Barce

Fudbaler Eibara otkrio šta Messi pije prije utakmice

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone proteklog vikenda slavili su na gostovanju protiv Eibara (4:0) u okviru 28. kola španske Primere.

Barcelona je nastavila svoj niz odličnih igara, a na krilima Lionela Messija stigli su do nove pobjede. Argentinac je protiv Eibara postigao dva gola, dok su po jedan dodali Munir i Suarez.

Posebno impresivan bio je prvi gol Messija kada se poigrao sa odbranom domaćih te je loptu pospremio u mrežu Eibara. Nakon utakmice igrač Eibara Keko odlučio je da se ušunja u svlačionicu Barce kako bi otkrio koje "preparate" koristi Messi.

Keko je priznao da je Messi jedan od najboljih igrača svijeta, a bio je iznenađen kada je otkrio šta Messi koristi prije utakmice.

"Ušunjao sam se u svlačionicu Barcelone jer sam želio saznati šta Messi koristi pa je tako nevjerovatan na terenu. Našao sam samo običnu vodu, to je sve", napisao je Keko na svom Twitter profilu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi