Fudbaler Liverpool ima najstrašnije listove u svijetu fudbala

Pokazao to i prilikom proslave titule

Fudbaler Liverpool ima najstrašnije listove u svijetu fudbala

A. Čaušević

Liverpool je konačno dočekao da postane prvak Engleske. Redsi su prekinuli post dug tri decenije u četvrtak navečer, pa je uslijdilo veliko slavlje. 

Prilikom slavlja navijačima Liverpoola je za oko zapala jedna stvar, a to su mišići lista Xherdana Shaqirija koji izgledaju zaista neobično.

Shaqiri je snimljen kako sjedi na jednom od stolova, a tom prilikom bili su mu nategnuti i mišići lista što nije ostalo neprimjećeno.

S obzirom na neobičan izgled ova fotografija je ubrzo postala viralni hit na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

[twitter]https://twitter.com/freecjp/status/1276511739857776641[/twitter]

"Moj savjet svima koji žele da imaju sličan mišić lista je da kada god odu u teretanu obrate pažnju i na vježbe nogu", poručio je Shaqiri prije nekog vremena.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Covid46
zaista nisam vidio debilnijih novinarskih naslova nego na vasem portalu.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi