Fudbaler Manchester Uniteda se isplakao u svlačionici Old Trafforda nakon remija s Chelseajam

Saznao lošu vijest

Fudbaler Manchester Uniteda se isplakao u svlačionici Old Trafforda nakon remija s Chelseajam

Admin Čaušević

Manchester United nije uspio pobijediti Chelsea. Meč na Old Traffordu završen je remijem 1:1 te su šanse za plasman u Ligu prvaka dodatno umanjene. 


U Unitedu su posebno zabrinuti zbog zdravstvenog stanja Erik Baillya nakon što je defanzivac povrijedio koljeno u drugom poluvremenu.

Fudbaler iz Obale Slonovače je po prvi put od 6. marta i domaćeg poraza u Ligi šampiona od PSG (0:2) bio u startnoj postavi, a njegov dan je završen na razočaravajući način.

Bailly se u nastavku meča uhvatio za koljeno nakon sudara sa Mateom Kovačićem i nije bio u stanju nastaviti meč.

Prema pisanju Daily Maila stameni defanzivac se isplakao u svlačonici Old Trafforda kada je saznao da je povreda veoma ozbiljne prirode.

Postoje naznake da bi povreda mogla biti ozbiljna zbog koje bi ovaj 25-godišnjak mogao propustiti Afrički kup Nacija u junu.

Poslije utakmice Ole Gunnar Solskajer je kazao da je sezona za Baillya vjerovatno završena i da neće nastupiti na posljednja dva ligaška duela.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Otići će na preglede, mislim da nije najgora povreda koljena koja se može dobiti, ali misli da ga nećemo vidjeti prije početka nove sezone", rekao je menadžer Crvenih đavola.

Afrički Kup Nacija počinje 21. juna i Baillyeve šanse da predvodi Obalu Slonovače u grupi D protiv Maroka, Južnoafričke republike i Nambije su minimalne.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi