Rashford uzeo loptu da izvede slobodnjak, a reakcija navijačice Uniteda postala hit na Twitteru!

Znala je šta slijedi

Rashford uzeo loptu da izvede slobodnjak, a reakcija navijačice Uniteda postala hit na Twitteru!

Endin Čaušević

U jednom od derbija 36. kola engleskog Premiershipa igrači Manchester Uniteda i Chelseaja jučer su remizirali na Old Traffordu (1:1).

Utakmica "posrnulih" prvaka ovaj put bila je borba za mjesto koje će voditi u Ligu prvaka, a na kraju zadovoljniji mogu biti gosti iz Londona koji su ostali na četvrtom mjestu.

Manchester United ponovo nije uspio da usreći svoje navijače koji su u pojedinim momentima bili razočarani igrom svog tima, te je jasno da si jedva čekaju kraj ove sezone.

Jedan od najboljih trenutaka desio se kada je United dobio slobodan udarac iz opasne zone. Međutim, navijačima nije bilo baš drago što je loptu uzeo Marcus Rashford koji je pokazao da i nije dobar izvođač slobodnjaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kamera je uhvatila i odličnu reakciju jedne od navijačica iza gola koja jasno pokazuje šta navijači misle o tome da Rashford izvodi slobodnjake.

Man Utd Fan Couldn't Believe Marcus Rashford Was Stepping Up To Take Another Free Kick

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gaston
Od tebe veceg hita nema!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi