Fudbaler Real Madrida prešao u Valladolid

Ugovor otkupljen

Fudbaler Real Madrida prešao u Valladolid

Štoper Real Madrida Javi Sanchez ostat će u Valladolidu jer je ova ekipa otkupila njegov ugovor. 

On je na posudbi u Valladolidu od prošlog ljeta, a klub je odlučio da otkupi njegov ugovor i neće se vratiti na Santiago Bernabeu stadion.

23-godišnji Sanchez je ove sezone dobio samo dvije minute u La Ligi i to prije nekoliko dana protiv Leganesa. Razlog neigranja je teška povreda stopala koja ga je od terena odvojila na čak pet mjeseci.

Sanchez je kao osmogodišnji dječak počeo karijeru u Akademiji Reala i za klub je ukupno upisao pet seniorskih utakmica.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za kraj samo dodajmo kako njegov Valladolid gotovo sigurno neće imati problema da ostane u La Ligi jer trenutno ima sedam bodova više od opasne zone. U narednom kolu ovaj tim igra kući protiv Celte Vigo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi