Zidane još jednom našao način da osramoti Jamesa Rodrigueza

I pored pet izmjena nije dobio šansu za igru

Zidane još jednom našao način da osramoti Jamesa Rodrigueza

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida sinoć su na svom terenu pobijedili Eibar sa 3:1 u meču 28. kola španske La Lige.

Kraljevski klub uspio je da dođe do pobjede u prvoj utakmici nakon tromjesečne pauze. Real je na taj način zadržao korak za liderom Barcelonom jer ima samo dva boda manje.

Španski mediji danas uveliko pišu o tome kako je Zinedine Zidane još jednom na svoj način pokazao Jamesu Rodriguezu da jednostavno nema mjesta u njegovoj ekipi.

Naime, poznato je da klubovi do kraja sezone imaju pravo na pet izmjena na utakmici, a i pored toga James nije dobio šansu jučer da zaigra protiv Eibara.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zidane je izvršio svih pet izmjena u drugom poluvremenu, no za Jamesa nije bilo minutaže. Mnogi smatraju da je ovo znak Kolumbijcu da ovog ljeta potraži novi klub.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi