Fudbaler Sarajeva na popisu Prosinečkog za Bugarsku i Senegal

Ostavio dobar utisak na američkoj turneji

Fudbaler Sarajeva na popisu Prosinečkog za Bugarsku i Senegal

Jedan od fudbalera koji će se definitivno naći na popisu Roberta Prosinečkog za predstojeće prijateljske utakmice je Elvis Sarić iz redova FK Sarajevo.

Sarić je ostavio dobar utisak na američkoj turneji i selektor našeg nacionalnog tima Robert Prosinečki odlučio ga je ponovo uvrstiti na svoj popis, ovaj put za prijateljske utakmice protiv Bugarske i Senegala, koje se igraju ovog mjeseca.

Da je poziv Prosinečkog stigao na adresu FK Sarajevo potvrđeno je i na zvaničnoj stranici tima sa Koševa, pa će tako Sarić imati priliku da nakon američke turneje sakupi nove nastupe u dresu sa državnim grbom.

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine, podsjećanjaradi, igrat će protiv Bugarske 23. marta u Razgradu, a potom i protiv Senegala 27. marta u gradu Le Havre.

Također, pored Sarića poziv za okupljanje reprezentacije dobili su i članovi medicinskog tima Sarajeva Adnan Hadžimuratović i fizioterapeut Ismar Hadžibajrić.

Okupljanje uoči predstojećih utakmica je zakazano za 19. mart.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi