Fudbaler Širokog Brijega pojačava redove nekadašnjeg člana Serije A

S Pecare podno Apenina

Fudbaler Širokog Brijega pojačava redove nekadašnjeg člana Serije A

Admin Čaušević

Široki Brijeg će u narednim danima ostati bez jednog od boljih igrača ako je vjerovati pisanju italijanskih medija.

Naime, mediji na Apeninima su prije nekoliko dana objavili informaciju kako se Ante Hrkač nalazi pred potpisom za Novaru.

Ovaj 28-godišnjak će prema svemu sudeći postati prvo pojačanje kluba koji će se u novoj sezoni takmičiti u Seriji C, a prije desetak godina je bio član Serije A.

Iako ima ugovor sa Širokim Brijegom u klubu s Pecare su odlučili da ne stvaraju probleme zadnjem veznom te će ga pustiti bez odštete.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Hrkać koji je prošao omladinske selekcije Širokog je već ranije igrao u inostranstvu jer je bio član albanske Teute i Al-Qaisumaha iz Saudijske Arabije, kao i austrijskog kluba Mayrhofen.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti