Karačić: U posljednje dvije utakmice izgubili smo četiri boda

Na Pecaru narednog vikenda stiže Borac

Karačić: U posljednje dvije utakmice izgubili smo četiri boda

Samir Mlaćo

Široki Brijeg je vodio u Bijeljini, ali na kraju stigao samo do boda. 

Mladi Kenan Šarić srušio je snove Širokobriježana o gostujućoj pobjedi. Svoje viđenje susreta dao je trener tima sa Pecare Toni Karačić.

"Zadovoljan sam prikazanom igrom, ali nikako konačnim ishodom. Maksimalno smo bili u utakmici, imali posjed, kontrolirali igru i stvarali prilike. Stalno smo prijetili domaćem golu i trebali ranije postići pogodak. I onda kada smo konačno pogotkom okrunili kvalitetnu igru dogodio nam se neshvatljiv pad koncentracije. Ponovno smo sami sebe kaznili. Moramo poraditi na koncentraciji i nastojati otkloniti pogreške koje nam se događaju drugu utakmicu zaredom. Na kraju, izgubili smo četiri boda u posljednje dvije utakmice, a po svemu smo zaslužili svih šest bodova. No, takav je nogomet, protivnik vrlo često kazni propuštene prilike, kazao je Karačić.

U narednom kolu Široki Brijeg dočekuje ekipu dočekuje banjalučki Borac.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

papagaj
Ideš ti ko flak u aut
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi