Fudbaler Slobode zaigrao kolo u "karantinu": "Moje žene zarobiše mene"

Ofanzivac sebi oduška

Fudbaler Slobode zaigrao kolo u "karantinu": "Moje žene zarobiše mene"

A. Čaušević

Fudbaleri Slobode kao i njihove kolege iz ostalih klubova još uvijek ne znaju kada će ponovo zaigrati takmičarski meč. 

Pojedini klubovi među kojim i Sloboda su odlučili da svoje fudbalere oslobode treniranja na nekoliko dana. Tuzlanski "crveno-crni" će se trenažnom procesu vratiti u ponedjeljak.

Nedostatak utakmica i treniranja čini svoje pa igrači traže način kako da "ubiju" vrijeme. Tako je Abid Mujagić je odlučio da zaigra kolo uz tradicionalnu narodnu muziku iz BiH.

Mujagić je na svom Instagram profilu objavio kratki video zapis kako pleše uz zvuke numere "Tuđe žene zarobiše mene" u izvedbi grupe pod nazivom Zvuci bosanskog meraka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na snimku se čuje kako Mujagić govori "moje žene zarobiše mene", a opis videa glasi "Karantin".

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi