Fudbaler Tottenhama priznao: Ignorisali smo Joseovu taktiku protiv Uniteda!
(Foto: EPA)

Sissoko priznao

Fudbaler Tottenhama priznao: Ignorisali smo Joseovu taktiku protiv Uniteda!

Midhat Šljivak

Jose Mourinho je prvi poraz na klupi Tottenhama doživio u duelu protiv nekadašnjeg kluba Manhcester Uniteda.

Crveni đavoli su slavili sa 2:1 nad Spursima, a Mourinho je morao pognute glave napustiti Old Trafford.

Jose je nakon utakmice istakao kako igrači nisu ispoštovali dogovre iz svlačionice, a to je potvrdio fudbaler Moussa Sissoko.

"Znali smo da će protiv nas igrati veoma agresivno na početku utakmice, te na početku drugog poluvremena. Šef nam je to i rekao, ali mi smo to ignorisali i uradili smo suprotno. Zato su nam i dali golove", rekao je Sissoko.

Jose Mourinho pokazao klasu poslije posljednjeg zvižduka na Old Traffordu

Mourinho je prije utakmice insistirao da će biti dobro dočekan na popularnom Teatru snova. Tako je i bilo jer je prilikom izlaska iz tunela dobio aplauze domaćih navijača.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iako je tokom boravka na klupi Crvenih đavola imao razmjerica s Paul Pogbom i Lukeom Shawom, čini se da je Mourinho ostao u dobrom odnosu s većinom igrača Uniteda.

Nakon što je utakmica završena portugalski stručnjak je pokazao klasu tako je što je prišao svakom igraču Uniteda i čestitao im na pobjedi.

Top Komentari

Mele
Insistirao ????? Zna li novinar sta ova rijec znaci ??? Zahtijevao ili insistirao , kako je to moguce, valjda si trebao napisati ocekiv ao da ce biti toplo docekan. ako nesto insistiras, znaci da trazis da to se desi, sto je u ovom slucaju suludo .ne mozes nikog natjerati da te postuje i voli,
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi