Fudbaler Villarreala optužen za pokušaj ubistva
Portugalac je suočen sa dugogodišnjom kaznom zatvora (Foto: EPA)

Semedo u zatvoru bez mogućnosti kaucije

Fudbaler Villarreala optužen za pokušaj ubistva

M. Šljivak

Fudbaler Villarreala Ruben Semedo optužen je za pokušaj ubistva i nalazi se iza rešetaka gdje će sačekati suđenje.

Španske vlasti uhapsile su nedavno 23-godišnjeg Portugalca zbog otmice, pljačke, nelegalnog posjedovanja oružja i pokušaja ubistva. Protiv njega je danas podignuta optužnica i on se nalazi u zatvoru bez mogućnosti kaucije.

Semedo je prije nekoliko mjeseci bio sudionik incidenta u jednoj diskoteci, gdje se verbalno sukobio sa nepoznatim čovjekom i potom ga uz pomoć prijatelja oteo uz prijetnje pištoljem.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nije to bilo sve. Nesretni čovjek je satima mučen i maltretiran od strane defanzivca Villarreala, a na kraju ga je Semedo i opljačkao. Žrtva ga je nedavno prepoznala na ispitivanju u policiji i defanzivac Žute podmornice je odmah uhapšen.

Semedo će tako ostati u zatvoru, a zbog svega mu prijeti dugogodišnja zatvorska kazna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi