Fudbaler Željezničara odabrao posebno mjesto za romantičnu fotografiju

Je li poslao neki znak?

Fudbaler Željezničara odabrao posebno mjesto za romantičnu fotografiju

Admin Čaušević

Nisu rijetke pojave da neki fudbaler prilikom potpisa za klub postane privržen klupskim bojama. Čini se da je takav slučaj sa Aleksandrom Jovanovićem. 

Naime, Jovanović je na društvenoj mreži Instagram objavio romantičnu fotografiju sa svojom ljepšom polovinom, ali za to je odabrao posebno mjesto.

Odlični i iskuni štoper se fotografisao u parku na Ilidži iza objekta na kojem je ispisan grafit popularnih Manijaka.

"Strana grada gdje Manijak vlada" ispisano je na jednom od zidova objekta.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CC1djtsFNHM/[/instagram]

Inače, u komentarima su se javili pojedini fudbaleri Plavih, a sluteći po reakcijama nije isključeno da se Jovanović zadrži na Grbavici na duži period.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naime, Siniša Stevanović i Eldar Šehić su sugerisali da je 30-godišnjak potpisao ugovor do 2022. godine. Da li će biti tako pokazat će naredni period.

Inače, Jovanović je iza sebe ostavio nezgodnu povredu nosa i u novu sezonu će ući potpuno spreman. Za vikend je protiv Širokog Brijega zaigrao u drugom dijelu. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ende
Anex , Švrakino ??
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi