Fudbaleri Arsenala uhvaćeni u nepoštivanju "socijalnog distanciranja"

Klub obavio razgovore

Fudbaleri Arsenala uhvaćeni u nepoštivanju "socijalnog distanciranja"

Arsenal je za Sky Sports potvrdio da je kontaktirao nekolicinu svojih igrača nakon što su se pojavilli video snimci i fotografije po kojima se može zaključiti da su prekršili smjernice koje je izdala engleska vlada - u cilju suzbijanja pandemije koronavirusa.

Riječ je o Davidu Luizu, Alexandreu Lacezetteu, Nicolasu Pepeu i Granitu Xhaki.

Pepe je snimljen u momentima kada je sa prijateljima igrao fudbal u sjevernom Londonu, Xhaka i Luiz su se sastali u jednom parku, dok je Lacazette uslikan u razgovoru sa osobom koja se brine za njegov automobil.

Svi pomenuti su prekršili pravila "socijalnog distanciranja".

Iz Arsenala su poručili da je sa četvoricom igrača obavljen razgovor zbog njihovih postupaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nedavno su se i članovi Tottenahama, Arsenalovog gradskog rivala, našli u medijima zbog sličnih stvari.

Serge Aurirer i Moussa Sissoko su se javno izvinili nakon što što su na Instagram postavili video na kojem se može vidjeti da zajedno treniraju, dok je Mourinho snimljen tokom treninga 1 na 1 sa Tanguyjem Ndombeleom. Posebni je bio prisiljen priznati svoju grešku poručivši da njegove "akcije nisu bile u skladu sa vladinim protokolom".

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

yossarian
Bolje je distancirati se od trofeja nego od pameti kao @GAZI.JAGA. Ništa zato, kad se administratori ovog portala vrate na posao podsjetit će nas sve zašto je @GAZI.JAGA ponio laskavu titulu KRALJICE BANOVA.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi