Fudbaleri Atalante odradili trening na Koševu
Foto: A. Berbić

Sve je spremno za sutrašnji meč

Fudbaleri Atalante odradili trening na Koševu

Fudbaleri Sarajeva i italijanske Atalante sutra će na Koševu odigrati revanš utakmicu u okviru 2. pretkola Evropa lige. 

Fudbaleri i stručni štab italijanske ekipe su stigli u Sarajevu, a danas poslijepodne su odradili i prvi trening sa Olimpijskom stadionu 'Asim Ferhatović - Hase".

Podsjetimo, trener gostiju Gian Piero Gasperini neće moći da računa na jednog od najboljih fudbalera Josipa Iličića koji ima gripu, dok se danas na treningu pojavio Papu Gomez koji je bio upitan za ovaj susret.

Inače, meč je na rasporedu sutra od 20.15 sati na Koševu, a očekuje se da će prisustvovati i oko 350 do 400 navijača kluba iz Italije.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

king11
valjda neče opet bit 0:5
3 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije