Fudbaleri Barce imaju želju za četvrtfinale: Je li ovo ponižavanje velikog kluba?

Žele Manchester United

Fudbaleri Barce imaju želju za četvrtfinale: Je li ovo ponižavanje velikog kluba?

Samo nekoliko sati prije žrijeba četvrtfinalnih parova Lige šampiona, španski AS je otkrio koga bi fudbaleri Barcelone željeli imati za protivnika.

Kako prenosi pomenuti izvor, Katalonci imaju dvije želje, a to su Poro ili Manchester United.

Oni smatraju da bi to trebali biti najlakši mogući protivnici za njih te da bi na taj način mogli bez većih problema proći u polufinale.

Podsjetimo, pomenuti timovi su do četvrtfinala stigli nakon što su izbacili PSG i Romu i to nakon dramatičnih završnica.

Svakako da je ova informacija uvreda prije svega za navijače Manchester Uniteda koji naravno smatraju da je njihov tim sve, samo ne lak zalogaj bilo kome u četvrtfinalu.

Inače, AS prenosi kako fudbaleri Barcelone pod svaku cijenu žele izbjeći Manchester City i Juventus jer ih smatraju za najteže protivnike.

UEFA uvodi veliku promjenu u Ligi prvaka

Inače, UEFA je uvela promjenu u Ligi prvaka koja će na snagu stupiti već danas.

Do sada smo navikli da se za svaki dio knock-out faze Lige prvaka posebno žrijebaju parovi, ali od ove sezone se to mijenja.

Prvo su izvučeni parovi osmine finala u decembru mjesecu, a danas će u Nyonu, osim četvrtfialnih parova, odmah biti izvučeni i potencijalni parovi polufinala.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Dakle, ekipe će odmah znati koji su im mogući rivali u polufinalu ako tamo prođu i više neće biti posebnog žrijeba za ovaj dio takmičenja.

Svakako da će to učiniti današnji žrijeb u Nyonu dodatno zanimljivim. Inače, žrijeb je planiran za 12.00 sati.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ArmiNN
Desi se Messi povrijedjen,i Barcu United osramoti kao niko nikog
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi