U Barceloni se spremaju na život bez Messija: Nasljednik dolazi iz Engleske?

Sprema li se veliki transfer?

U Barceloni se spremaju na život bez Messija: Nasljednik dolazi iz Engleske?

S. Mlaćo

Barceloni ide sjajno ove sezone, ali jasno je da čelnici tog kluba planiraju život i bez sjajnog Argentinca Lionela Messija.

Skauti Barce širom svijeta prate veliki broj nogomtaša, a jedan od najzanimljivih svakako je Leroy Sane, prvotimac Manchester Cityja.

Sane se sjajno uklopio u zamisli Pepa Guardiole, te na Nou Campu su uvjereni da bi predstavljao veliko pojačanje.

Don Balon tako donosi priču kako si iz Barcelone spremni ponuditi čak 100 miliona eura kako bi u narednom periodu 'nagovorili' Sanea na potpis. Naravno, mnogo se pita i City koji neće lako pustiti jako bitnog nogometaša.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Saneu ugovor sa engleskim timom vrijedi do 2021. godine, a sada nije dogovoreno produženje saradnje.

Pored toga kao eventualnu zamjenu za Messija u Barci vide Jadona Sancha, Justina Kluiverta i Carlesa Alena. Alena je izdanak Barcine škole i stručnjaci mu predviđaju blistavu budućnost.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi