Fudbaleri Barcelone moraju Audiju vratiti automobile
Foto: EPA

Na raspolaganje dobili automobile od Audija

Fudbaleri Barcelone moraju Audiju vratiti automobile

S. Bošković

Fudbaleri Barcelone su u sklopu sponzorskog ugovora s Audijem na raspologanje dobili automobile ove njemačke kompanije.

Oni su svoje automobile mogli koristiti za poslovne svrhe kao što je dolazak i odlazak s treninga.

"Od igrača Barcelone očekuje se da naše automobile koriste da bi došli i otišli s treninga. Za poslovne prilike mogu da voze Audi, a za vrijeme pregovora klub i kompanija su radili veoma blisko", riječi su jednog od čelnika Audija Christina Guenthner, koji je dodao:

Igrači su mogli birati između razlitih modela, od onih lošijih za mlađe igrače, pa do onih najboljih. Svake sezone mogu da biraju novi model s dodatnim mogućnosti".

Ipak, vožnja besplatnim Audijima za fudbalere Barcelone je završila s obzirom na to da sponzorskim ugovor između kluba i ove kompanije ističe 30.07.2019. godine.

Prema tvrdnjama španskih novina As Audio je od fudbalera Barcelone zatražio da automobile vrate u roku od naredne tri sedmice.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tim s Nou Campa će pripremne utakmice igrati u Aziji, a svoje automobile moraju vratiti nakon povratka iz Azije.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Medo-Brundo
Eto belaja
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi