Fudbaleri Bayer Leverkusena podržali Jedvaja
Foto: Bayer Leverkusen/Twitter

Navijat će za njega u polufinalu

Fudbaleri Bayer Leverkusena podržali Jedvaja

Fudbaleri Bayer Leverkusena odlučili su da podrže svog saigrača Tina Jedvaja.

Ovaj 22-godišnji defanzivac se trenutno nalazi na Mundijalu u Rusiji gdje će skupa sa svojom reprezentacijom u srijedu odigrati polufinalni susret protiv Engleske.

Hrvati su ponovili historijski rezultat iz 1998. godine i stigli su do same završnice, a jedan od članove ovog tima je i Jedvaj.
Iako fudbaler Leverkusena nije dobio šansu u četvrtfinalu protiv Rusije, njegovi saigrači su ponosni što će biti dio ekipe koja igra u polufinalu, pa su ga odlučili podržati jednom fotografijom na Twitteru.

Inače, oni se trenutno nalaze na početku priprema za narednu sezonu, a Jedvaj im se, kako sada stvari stoje, neće uskoro priključiti.

Nema sumnje za koga će u polufinalu navijati fudbaleri Apotekara. 

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi