Fudbaleri Bundesligaša saznali za kaznu koja će ih dobro potresti

Nema rezultata, nema ni praznika

Fudbaleri Bundesligaša saznali za kaznu koja će ih dobro potresti

Nakon 15 odigranih kola, Hannover se nalazi na posljednjem mjestu Bundeslige sa samo deset osvojenih bodova.

U posljednje četiri utakmice, ovaj tim je upisao tri poraza a sve je kulminiralo domaćim debaklom od Bayerna rezultatom 4:0, koji je očigledno posebno naljutio trenera Andrea Breitenreitera.

Prema pisanju tamošnjih medija, Breitenreiter je izuzetno nezadovoljan izdanjem svojih fudbalera, kojim je zakazao trening na Božić.

Igrači Hannovera su najveći katolički praznik planirali provesti u krugu najbližih, ali iznenada dolazi do promjene plana.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Trener posljednjeplasirane ekipe Bundeslige vodio se parolom nema rezultata, nema ni praznika, pa bi fudbalerima ovog kluba bilo bolje da se dobro potrude u narednim danima kako možda ne bi ostali i bez Nove godine.

Top Komentari

Edy
kao nesto ce postici s tim,napravit ce kontra efekat
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi