Fudbaleri FK Sarajevo do ranih jutarnjih sati slavili pobjedu protiv Želje uz stare hitove

Pobijedili na Grbavici s 3:0

Fudbaleri FK Sarajevo do ranih jutarnjih sati slavili pobjedu protiv Želje uz stare hitove

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva sinoć su u gradskom derbiju pobijedili na Grbavici Željezničar sa 3:0 u meču 25. kola Premijer lige BiH.

Bordo tim je odigrao fantastičnu utakmicu i na kraju zasluženo upisao pobjedu protiv ljutog rivala, te nastavio svoj put ka osvajanju titule prvaka naše države.

Igrači Sarajeva su nakon meča proslavili pobjedu sa svojim navijačima na stadionu, a slavlje se nastavilo do ranih jutarnjih sati.

Zahvaljujući društvenim mrežama imali smo priliku da to pratimo putem Instagram storyja igrača Sarajeva, a za to se pobrinuo kapiten Krste Velkoski.

Igrači Sarajeva su znali kako da proslave pobjedu uz nekoliko starih hitova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

troša
I još papanske pjesme iz 68. Zato što su neškolovani idioti, e zato se ne mogu nadati napretku u sportu! Umjesto da spavaju, odmaraju... Ovo su nule od sportista.
0 5
Benjamingst
I zato kad se ode U EUROPU od Amatera ispadaju nasi klubovi.... puno se slavi a sve manje discipline....
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi