Fudbaleri Leicestera priznali da će gledati Tottenham

Utakmica koja bi mogla odlučiti prvaka

Fudbaleri Leicestera priznali da će gledati Tottenham

E. Čaušević

Fudbaleri Leicestera jučer su na gostujućem terenu remizirali protiv Manchester Uniteda (1:1) u okviru 36. kola Premiershipa.

Leicester se nalazi na korak od osvajanja titule prvaka Engleske, a za to im je potrebno da večeras Tottenham ne ostvari pobjedu. Tottenham gostuje gradskom rivalu Chelseaju, a igrači Leicestera će pomno pratiti ovaj meč.

"Mislim da ne možemo ignorisati ovaj meč, te sam siguran da ćemo ga svi zajedno gledati. Prošli njihov meč nismo gledali jer on nije odlučivao o prvaku, ali sada je situacija drugačija", rekao je Albringhton.

Jedini koji će nedostajati večeras je menadžer ekipe Claudio Ranieri koji je jučer nakon utakmice izjavio da neće gledati utakmicu jer putuje kod mame u Italiju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Utakmica između Chelseaja i Tottenhama igra se večeras na Stamford Bridgeu od 21 sat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti