"Neću gledati Tottenham, idem kod mame u Italiju"
Foto: EPA

Claudio Ranieri nakon Uniteda

"Neću gledati Tottenham, idem kod mame u Italiju"

Midhat Šljivak

Leicester je danas na Old Traffordu osvojio jedan bod protiv Manchester Uniteda.

Tim Claudija Ranierija je još jedan korak bliže naslovu prvaka i sada im treba kiks Tottenhama.

Italijanski stručnjak je sretan nakon boda na Teatru snova protiv, kako kaže, fantastičnog Manchester Uniteda.

"Sretan sam zbog boda protiv fantastičnog Manchester Uniteda. Bez Vardyja nam je jako teško, ali sam zadovoljan onim što smo pokazali danas", istakao je Ranieri nakon press konferencije, te je dodao:

"Želim pobjedu do kraja, nije bitno na kojoj utakmici i vjerujte mi u mojim mislima je to da će Tottenham dobiti sve utakmice do kraja. Trenutno mislim samo na Everton s kojim igramo u narednom kolu", rekao je Italijan.

Titulu bi Leicester mogao proslaviti već sutra. Ako Spursi ne pobijede gradskog rivala Chelsea na Stamford Bridge, slavlje Lisica može početi.

Međutim, Ranieri nema namjeru gledati utakmicu, a ponedjeljak će provesti u Italiji kod 96-godišnje majke. Novinare je zanimalo u kojem gradu mu živi majka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Neću vam to reći", nasmijao se Ranieri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi