Fudbaleri Slobode trenirali na Tušnju poslije višesedmične pauze

Nastavak sportskih aktivnosti

Fudbaleri Slobode trenirali na Tušnju poslije višesedmične pauze

A. Čaušević

Fudbaleri Slobode su poslije višesedmične pauze odradili kolektivni trening i to u dva različita termina.

Nakon što je Krizni štab civilne zaštite FBiH dao zeleno svjetlo treniranjima prvotimci su se poslije dva mjeseca okupili na Tušnju.

Praktično cijelo jutro se treniralo na tuzlanskom stadionu. Igrači su bili podijeljeni u dva grupe i trenerirali su u dva različita termina. Prvi trening je obavljen u 9 sati, a drugi sat i pol kasnije.

Igrači su radili pod prismotrom trenera Gradimira Crnogorca. Više pažnje se posvetilo vježbama laganog intenziteta, dok su fudbaleri dobili priliku i da osjete loptu nakon duže vremena.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda će i u narednim danima trenirati na Tušnju čekajući konačnu odluku NFSBiH da li će se fudbalska sezona privesti kraju ili će biti nastavljena.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi