4

Komentari (4)

protiv modernog fudbala
treba ono uvesti pravilo od 28 god mozes ici pa se slikaj,bila bi i liga i igraci i kvalitete..moglo bi se mozda vise napravit u evropi nego proc 2,3 kola i zadovoljni svi..nije jednostavno..ali neki nacin bi se trebao pronac..jer ovo je cirkus colorado..
xavi26
svasta napisano, a nista nije receno..
Nuksi
Pa možda tebi nije ništa rečeno.... Čovjek kaže ako si najbolji u našoj ligi to ti ništa ne znači jer naša liga je slabija od Serie B, Cvajte, Championshipa.... i još mnogo tih drugi rangova iz drugih zemalja. Znači iz BiH premier lige u neku malo jaču, pa još jaču pa onda tek ako si kalibar u lige petice. Ni jedan ali ni jedan igrač koji iz naše lige otišao u lige petice nije ništa postigao kasnije
Cole
nije kloc otišao direktno u lige petice
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.