5

Komentari (5)

BN78
Prva stvar,sukob je oko transfera Samira Memiševića,gdje je klub oštećen za otprilike 400000 KM,što je budžet Radnika,za sezonu.Naime,prvobitno je bilo potpisano da Radnik dobije od narednog transfera 21%, a kada se transfer odradio pojavio se ugovor u kome Radnik dobija samo 3%.Za to se terete Krstajić i njegov pajtos Tomić.Drugo,i pod Krstajićem glavni sponzor kluba je bio Grad,ovaj dvojac nije mogao da nadje sponzore,iako su obećali,treće u od novih terena i omladinske škole koje je Krstajić nema ništa,čak što više omladinski fudbal se preselio u rang niže.Grad finasirao reflektore.Poreska uprava tereti klub za novih 800000 KM poreza za doprinose igrača,iako se predhodni servisira.Onda se postavi logično pitanje čemu služe Krstajić i Tomić u klubu osim da prodaju igrače,kroz razne menadzerske kombinacije Tomić. Takodje ovi koji treba su ista fela ljudi okupljenih Mićinih klimoglavca.Takodje Petrović i Krstajić nisu na istoj relaciji jel Krstajić nije ispunio prema Petroviću ono što je obećao Mićiću prilikom preuzimanja kluba,što je rezultiralo odlaskom Petrovića u Željezničar.
karlhajncbrazzzo
Novinar je šokiran.
Terminator
Mićo Mičić je grobar Radnika.Lopov koji je pokrao milione.Bolesnik **** m.... svoju.Klub se nije nikad bolje vodio nego za vrijeme Krstajića i Tomića.Proklet bio Mićo crko dabogda.
Terminator
Jeste Mićo lijepo potkovao.Dupelizac njegov.Gdje je bio Radnik prije 5 godina.Ko je to ranije vodio bolje klub.Eto vam sve **** vas Mićo.Glava mu ko u svinje.Postoje dokazi o njegovoj imovini.Stanovi po Beogradu;Bijeljini,Jahorini,Novom Sadu i još mnogo toga.
pjanke_1
Malo je novinar pristrastan ili se meni cini?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.