Fudbalska Bijeljina u šoku: Mićić s poslušnicima ruši Krstajića i Tomića?
EPA

Zakazana Skupština kluba

Fudbalska Bijeljina u šoku: Mićić s poslušnicima ruši Krstajića i Tomića?

A. Beganović

I dalje je pod velikim upitnikom hoće li se nekada sjajni fudbaler Mladen Krstajić vratiti na čelo FK Radnik.

Krstajić je krajem 2019. godine ponudio ostavku na mjesto predsjednika tima iz Bijeljine, ali uslijed okolnosti u kojima se klub našao promijenio je mišljenje želeći pokazati odgovornost prema klubu.

I dok su navijači s oduševljenjem dočekali takvu odluku, imajući u vidu šta je sve uradio za klub u proteklim godinama, njegovom povratku na čelo Radnika se kako javlja tsd-tv. com usprotivio gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.

U danima kada u svijetu vlada panika zbog koronavirusa i kada se ne nazire dan za nastavak fudbalskih takmičenja, prvi čovjek Bijeljine je odlučio sprovesti plan o kojem kako nezvanično saznajemo razmišlja već mjesecima, a to je da po svaku cijenu skloni Krstajića i generalnog direktora 'Plavih' Nebojšu Tomića.

Očito je kako uopšte Mičiću i njegovim poslušnicima nije bitan glas fudbalske Bijeljine, ali ni vanredna situacija u zemlji, pa je tako u međuvremenu sazvana i Skupština bez obzira što na istoj neće moći prisustvovati nekoliko članova starijih od 65 godina.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

No, to nije sve, na Skupštini neće moći prisustvovati ni Krstajić jer se ne nalazi u BiH. Ukoliko bi došao, morao bi u obavezni karantin u kojem je inače do nedjelje i njegov najbliži saradnik Tomić. Dakle, nijedan od ova dva sportska radnika koja su zapravo najzaslužniji za procvat fudbala u Semberiji neće imati priliku da se obrate članovima Skupstine. Sve su, bar se tako čini, lijepo posložili oni kojima očito uspjesi Radnika baš i nisu na prvom mjestu. 

Top Komentari

Terminator
Mićo Mičić je grobar Radnika.Lopov koji je pokrao milione.Bolesnik **** m.... svoju.Klub se nije nikad bolje vodio nego za vrijeme Krstajića i Tomića.Proklet bio Mićo crko dabogda.
4 1
pjanke_1
Malo je novinar pristrastan ili se meni cini?
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi