Nekadašnji mladi reprezentativac stiže iz Rusije

Hadžikadunić otpao, selektor Milošević je već poslao novi poziv

15

Komentari (15)

Shik
Upravo to: KO VOLI DRZAVU I NAROD NETREBA SE ODAZIVATI. JER SAVEZ VODE KOJI NEVOLE NI DRZAVU NI NAROD.
BosanskaSvedska
Ako Haag milosevic izgubi prvu utakmicu da li ce dobiti odkaz kao I kodro cim je uzgubio jednu utakmicu?
Ecosport
Dok god Bošnje podržavaju ove čete, nema tu nade. Umjesto da se dignu i traže ostavke, smjene svih u savezu, kao što se to radilo u doba Muniba Ušanovića, Jusufa Pušine i ostale bande.
BosanskaSvedska
Svaka cast za komentar.
Drakula
Nek i ti pametno nesto rece.
Ecosport
@drakula možemo se neslagati oko kluba, ali država nam je ista
bazaorao
Ovog više nikad ne treba zvati. ***** ko i Vaha. Ne predstavljaju oni Vicu nego domovinu. Fuj.
Drakula
Vaha ima svoje ja. Vaha nije p ko ostali ili ja vodim selekciju ili niko. Vaha nece politiku i mjesanje sporta sa tim. Puna podrska Vahi a ko kod podrzi ove i ode na tekmu da bogda umro
bazaorao
Vaha hoće pare. Ljudi koji ga privatno znaju znaju da je ***** stipsa i materijalista.
Culer
Podrška Anelu. Za Vicu i njegove uvlačiguze ne treba igrati. Mali milion razloga. A da ne spominjemo način na koji su sažvakali i ispljunuli Mehu.
Uranija
Eto ti si branio Mehu poslije smješnih igara protiv Lichtensteina i Islanda, a Anelu i njegovom babi hebem od do, ne igra se za vicu nego za domovinu BiH, ali glupani kao ti to ne mogu shvatiti da ne dolasci u repku upravo odgovaraju vici
Sve receno. Svaka cast na komentaru....Lp
Culer
Idemo redom. Kodro. Meho je ime u svijetu fudbala. Bh legenda. I ti trebaš ustati kad se njegovo ime spomene, ***** jedan mali. Uletio je, žrtvovao se, a oni su ga šutnuli kao kantu. Vidio je ekipu 3 puta, odradio jedva 5 treninga, šta si očekivao? Jbt, da dođu Zidane i Pep, igrači su kite, svaku će izgubiti. Domovinu? Koju? Ovu što ju predstavlja Vico i ovaj Bijeljinac što je igrao za Srbiju? Ne prdi života ti.
E.Car
Samo nemoj Sanicanina!!!
user1676648256
Ne znam sta vise pisete i komentarišete zaprdi im
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti