18

Komentari (18)

shzloshzlo
Da ovaj Bilbija dadne 20 golova na ove 4 yekme i da BiH svakog dobije po 5:0, meni ne bi bilo drago.Jer zvati FASISTU i reprezentaciju NIJE dobro.Onda mozete vratiti i Ognjena Vranjesa, barem se covjek uvijek trudio u dresu repke i bolji je 700 puta od onog Sanicanina. I Bilbija je "hebavo balyjsku mater" SAIGRACIMA dok je igrao u Sarajevu, zato je i postao nepozeljan.Vec vidio ne mzoe igrati za Srbiju pa da barem zaigra za BiH.Serrem mu se u ljudstvo dok se ne izvini SVIM BOSNJACIMA ZA IZGOVORENO!
user1644415954
Rezultati govore,ti treba da šutiš!!!
rocccavela
A niko da pita zasto nema Amara Rahmanovica na spisku?
semirM
Bog me ubio ako poslije dva mjeseca prakse ne bi bio bolji od ovog Peteva
Bhf111
Jel te sramota vise? Mrs iz reprezentacije, nisi zasluzio ni doci, a ne zadrzati se toliko dugo
Bhf111
Nadam se da citas ove komentare, da vidis sta navijaci misle o tebi. I ti, a i oni koji su te doveli, svi zajedno se trebate pokupiti i ici sto dalje od BOSNE I HERCEGOVINE!
Debil
Molimo Boga za dobre rezultate
struja
isko87
Kad ste sw dotakli njegovih rijeci sa pocetka madata trebali ste biti uporni ima tu jos kako da ga navucete da vam odgovori na to pitanje.Druga stvar koliko krivim njega toliko i igrace jer su 90% setali terenom.Bio sam prisutan par utakmica blizu svlacionice i slusao rijeci Peteva da moraju trcat da se morsju borit kao i svaki selektor sto govori.Dobije odg idemo hocemo sefe,izadju na teren opet ista stvar kao balerine.Znaci koliko je on kriv i igraci su
saju701
Peteva toliko traze ali on nece da nas ostavi i bog haha.
K79
zato Dzeko Pjanić i Bilbija ne završavaju reprezentativnu karijeru oni će igrati još 10 godina minimum, kakav levat ovaj petev hahahaha :D
user1643230038
O cemu pricas.. pa nije Petev zavrsio reprezentativnu karijeru Milana Djurica, nego sam Milan odbio poziv i reko da zavrsava reprezentativnu karijeru.. nisam za Peteva, ali ne mozes njeg krivit sto se neki igrac nije odazvao pozivu.
user1643230038
@K79 kad si vidio da se Milan javno oprostio od reprezentacije, obrisao si svoj komentar i dokazao da si ustvari ti naivan i glup.
RacioEmocionalan
Na malo nižem nivou od uhljebljene birokracije koja baš nikome ne odgovara za svoje rezultate.
Bazarich
Noga je njemu poslije juna Zivi bili pa vidjeli. Nemamo.mi kvalitet a na kraju ce on platit ceh
Mostarac94
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.