13

Komentari (13)

Zoilomas
Trebamo i mi uvesti Super Mamlaz Ligu uz sastav timova iz ex juge
Ars412
Nama bi ovo najvise pasalo.. isto kao i u kosarci, dobili bi momke koji se bore zivotom za dres, a onda rezultat dodje.
zajid08
Bas tako, stvara se sistem kao u kosarci, mada bi kod nas i dalje igrali svi osim krunica i pjanica trenutno. Definitivno za nas prednost....
BlueBoys
Oni bi da se odcjepe, a mi kao nedamo.
Brazuka
Hvala Bogu i treba tako
Sloboda
Pa samo ih izbaciti iz domacih prvenstava i igracima zabrana igranja za reprezentacije pa ćemo vidjeti koji igrači će ostati u tim klubovima...
hordas1987
Vecina će ostati,zato će se tu velike pare okretati,a zna se da se fudbal danas igra samo zbog para(barem vecina)a ljubav i vjernost prema sportu toga nema
criticos
u ovoj covid godini su dokazali da im ne treba publika, da mogu igrati i na praznim stadionima, da je dovoljno rijesiti tv prava i sponzori da se lova opere, a kladionice su poseban izvor popularnosti. nisam pogledao cestito utakmice 90min a sve se vrti i ne staje. u sustini, igraci su samo postali alibi, sve je online i virtuelno osim njihovog trcanja.
Baboisback
U sta se fudbal pretvorio,fuj. Liga za bogate. Pa poenta fudbala je da je dostupan svima,a ne da pravi drustvene slojeve.
Zaštita Identiteta
De pročitajte nekad nešto u životu, Barca ni ne želi u ovu turbo ligu...
Shiptar
A dze se to moze procitat o Borsi
Zaštita Identiteta
Ako ne znaš strane jezike možeš i na vebsajtu barca-bih. A u ime Barce je onaj hadalj Bartomeu potpisao to na svoju ruku, riješiće se nekako već.
Zaštita Identiteta
@Shiptar ništa druže, evo izgleda se i Laporta uglavio... nego odoh ja pogledat za kog se može navijati osim ovih kleptomanskih ubleha.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.