5

Komentari (5)

Ajax11
Miške nije tu jer očima nemoze ovu dvojicu ! Miške je postavio Peteva umjesto Barbareza prije 3 godine i rekao da je to zbog toga jer Barba nema niti dana iskustva kao trener. Pa šta mislite da je Miśje promjenio svoje mišljenje ?! Nikad
****s sve ovo kada se sve radi po nacionalnom kljucu( Barbarez-katolik-Misimovic-pravoslavac-Spahic-musliman.Tako ce biti i sa sastavljanem prvih 11 u repki.Zvat ce se anonimusi,nogometasii,preko raznih tzv.menadzera,.I sta tu ocekivati?U savezu sjede penzioneri koji njih vecina ne zna ni oosnovna nogometna pravila.Cemu se onda nadati?Dok ne bude od portira do direktora repke u Savezu sportas,ovo sve do daljnjeg pisi-propaloZeljkovic ovo uradio samo da ostane sto duze na ovoj funkciji gdje je sada,dobbro radno mjesto,dobra placa(plata),pa svako od nas bi to volio.Ali otom-potom!
Sioux1921
Nemogu da vjerujem da nam vodi savez covjek koji mrzi drzavu u kojoj je roden i zivi
SactownCali
Dok on sjedi nema naprijed... Vico radi upravo da unisti repku
COVID19
Nema to veze sa sujetom nego spašavaš guyicu Vico, Dodin puši****e
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.