3

Komentari (3)

Drakula
Srbi su prvaci svemira takav im je mentalitet,pa kao sok im sto su izgubili. Zar stvarno misle da su u rangu Brazila,Spanije, i Francuske koji su favoriti. Nek budu zadovoljni mogli su im 5 komada uvalit samo ih je sreca pogledala. Treba se malo spustit na zemlju i reci da su u rangu Welsa,Irana,Usa,Canade,Gane i slicnih reprzentacija. Ako prodju grupu to bi za njih trebalo bit kao da su osvojili i veliki uspjeh. Nisu oni hrvatima ni do koljena i nikad nece igrat zavrsnicu tog takmicenje i bilo kojeg drugog.
Drakula
Hrvati da su osvojili te godine srbi bi se pojeli i poludili bi. Jer su napacen narod do boli nijedan narod nije zaostao kao oni.
rabodimis
E cuj tesko im pao poraz XD.. Mogu bit sretni sto je samo 2:0 zavrsio, nisu centra kako treba presli..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.