Fudbalski svijet na Ostrvu je na nogama, oglasio se i Gerrard: "Zainteresovan sam"

Top tema posljednjih dana

Fudbalski svijet na Ostrvu je na nogama, oglasio se i Gerrard: "Zainteresovan sam"

A. Čaušević

Ni Steven Gerrard nije ostao imun, a da ne prokomentariše ono što je posljednjih dana top tema na Ostrvu. 

UEFA je u petak odlučila izbaciti Manchester City na dvije naredne sezone iz evropskih takmičenja zbog kršenja Finansijskog fair playa u periodu od 2012. do 2016. godine.

O mogućim sankcijama koje bi Građani mogli snositi se već špekuliše. Postoji mogućnost da ovaj klub bude izbačane u četvrti rang, a prijeti mi i oduzimanje titule iz 2014. godine.

U tom slučaju titula bi bila dodijeljena Liverpoolu što znači da bi Steven Gerrard za zelenim stolom postao prvak Engleske, nešto što nije uspio tokom igračke karijere.

"Veoma sam zainteresovan u konanačan ishod. Dok Premiership ne objavi kaznu neću dalje komentarisati. Ali, veoma, veoma sam zainteresovan u slučaj i to iz očiglednih razloga", kazao je sadašnji trener Glasgow Rangersa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Vidjet ćemo. Iz UEFA-inog ugla radi se o snažnoj kazni. Siguran sam da će se žaliti pa ćemo vidjeti konačan ishod. Ali ako pogledate kaznu nešto je otišlo u pogrešnom smjeru."

"Trenuno su oni šampioni, čestitam im na tome, sada je sve na pretpostavkama. Samo mogu reći da sam zainteresovan i nemam više šta reći na tu temu", dodao je legendarni kapiten Liverpoola.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi