Fudbalski svijet u nevjerici: U Barceloni smo večeras vidjeli najveći promašaj ikad?

Nemoguće šta Neto nije pogodio

Fudbalski svijet u nevjerici: U Barceloni smo večeras vidjeli najveći promašaj ikad?

E. Čaušević

Fudbaleri Wolverhamptona poraženi su večeras u gostima protiv Espanyola sa 3:2, ali i pored toga prošli su u osminu finala Evropske lige.

Wolvesi su u prvom meču prije sedam dana slavili na svom terenu s visokih 4:0, te je bilo jasno da su već jednom nogom u narednoj fazi ovog takmičenja.

U finišu meča Wolverhampton je mogao do pobjede kada je u 87. minuti kod rezultata 2:2 nevjerovatnu šansu imao Neto.

Neto je prošao u golmana Espanyola i pred njim je bio samo prazan gol, ali je on to uspio da promaši za šok i nevjericu svih na stadionu.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Top Komentari

rp50
Sta sam par meceva sve masio kad sam igrao nogomet da sam zbog samo tog detalja i nerivranja unistio sebi karijeru i digo ruke od nogometa,sad kad vidim sta ovi sa milionerskim ugovorima promasuju dodje mi da se upucam.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi