Fudbalski svijet u šoku zbog smrti Reyesa: Oglasili se Arsenal, Milan, Atletico, Henry...

Poginuo u saobraćajnoj nesreći

Fudbalski svijet u šoku zbog smrti Reyesa: Oglasili se Arsenal, Milan, Atletico, Henry...

E. Čaušević

Jose Antonio Reyes poginuo je jutors u saobraćajnoj nesreći koja se desila u blizini Seville.

Njegov bivši klub Sevilla u kojoj je Reyes ponikao objavila je na Twitteru da je istina da je iskusni fudbaler poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se desila na ulazu u njegov rodni gradu Utrere.

Ova vijest uzdrmala je fudbalski svijet, a na prvu mogli su pomislili da se radi o lažnim informacijama. No, na veliku žalost Sevilla je na svom Twitter profilu potvrdila da je Reyes poginuo u 35. godini života.

Prvi se na društvenim mrežama oglasio njegov bivši saigrač Sergio Ramos koji ne može da vjeruje šta se desilo. Saučešće porodici izrazili su Milan, Arsenal i Atletico Madrid objavama na Twitteru.

Također, oglasili su se i mnogi njegovi saigrači, a između ostalog to su uradili Thierry Henry i Freddie Ljungberg koji su igrali s Reyesom u Arsenalu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi