Sergio Ramos se prvi oglasio nakon potvrde da je poginuo Jose Antonio Reyes

Niko ne može da vjeruje šta se desilo

Sergio Ramos se prvi oglasio nakon potvrde da je poginuo Jose Antonio Reyes

E. Čaušević

Fudbalski svijet je u velikom šoku nakon što je potvrđeno da je jutros poginuo Jose Antonio Reyes.

Španski mediji objavili su jutros da je Reyes poginuo u saobraćajnoj nesreći, ali su mnogi mislili da se radi o lažnim informacijama. No, na veliku žalost tužne vijesti potvrdila je Sevilla koja se oglasila na Twitteru.

Potvrđeno je da je Reyes poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se desila u blizini njegovog rodnog grada Utrera. Više informacija o nesreći koja je uzdrmala fudbalski svijet očekuje se nakon što se oglasi španska policija.

Prvi koji se oglasio na društvenim mrežama je Sergio Ramos koji je nekada igrao s Reyesom u Sevilli i Real Madridu. Baš kao i cijeli svijet ni Ramos ne može da vjeruje da njegovog prijatelja više nema.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Slomljen. Uništen. Nemem riječi. Želim da izrazim saučešće njegovoj porodici. Uvijek ću se sjećati tebe brate moj", napisao je Ramos.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi