Fukare se ponovo oglasile: Bolje si se udao, nego što si se nadao...

Nova poruka navijača Slobode

Fukare se ponovo oglasile: Bolje si se udao, nego što si se nadao...

Verbalni obračun najvatrenijih navijača FK Sloboda Tuzla - Fukare i predsjednika ovog kluba Senada Mujkanovića danas se nastavio.

Popularne Fukare izdale su novo saoštenje za medije u kojem između ostalog pitaju Mujkanovića zašto nije stao u odbranu fudbalera.

Njihovo saopštenje prenosimo u cjelosti:

"Senade zašto nisi stao u zaštitu igrača, nego mažeš oči problemom navijača?"

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"I dok 'predsjednik u ostavci' ne želi da odgovori na naša pitanja i sami smo svjedoci ostalih problema. Prijetnje igračima i treneru na poluvremenu, ucjene i neisplaćivanje plata, haotično stanje u klubu našeg 'predsjednika' ne zanima. Ustvari '' ne želi da komentariše ?! ''. Mi ćemo komentarisati. Nas zanima. Ovo nisu Kikači da svakojake kabadahije mogu ulaziti u svlačionicu kluba, prijetiti treneru i igračima. Skupština je u strahu, ne smiju ni održati sjednice. Zbog koga, da li je kriv '' predsjednik u ostavci “ ili gospodin gradonačelnik ?", pišu 'Fukare' i dodaju:

''Predsjednik u ostavci '' svu pažnju skreće sa ovih problema na sebe, izjavljuje kako smo mu trebali veću sliku zalijepiti. '' Predsjednik u ostavci '' ne zaslužuje ni ime da mu se spomene, a kamoli šta više. Narcisoidni poremećaj nek liječi u Kikačima, znak pažnje nek traži u svojoj firmi, a odavdje nek odjebe i '' upravu '' povede.
I da ga citiramo za kraj, samim time što je predsjednik jednog kluba kao što je Sloboda :
'' Bolje si se udao, nego što si se nadao. '', zaključak je navijača Slobode.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

motherfucker
kakvi su indijanci ove fukarestine
4 0
CASIO
Sta cujem Mujkanovic vam zabranio dolazak sad protiv Celika??
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi